Toen ik in 1998 mijn bedrijf ‘La Bonne Bouche’ begon, had ik natuurlijk niet meteen zoveel vaste klanten.
Voor een deel van mijn inkomsten was ik freelance kok en werkte bij diverse restaurants en instellingen, om daar kortdurende vacatures door vakantie of ziekte op te vangen. Ik vond dat zeer afwisselend werk en leerde in elk bedrijf weer nieuwe dingen, zowel logistiek als culinair.
Daarom heb ik besloten om naast het koken aan huis, binnen mijn bedrijf ook te blijven freelancen.
Ik heb ervaring als plaatsvervangend chefkok in een Spaans restaurant, een brasserie, verder als zelfstandig werkend kok bij verschillende restaurants, in instellingskeukens en in een bejaardenhuis te Breda.
Gedurende een tijdje was ik docent aan het VMBO Tessenderlandt te Breda, richting Consumptief en Verzorging.
Freelance kookles bij Crème de la Crème, kookschool te Ulvenhout.
Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn :
info@labonnebouche.nl