Koken aan huis

Diners, lunches, soupers voor kleine gezelschappen (maximaal 12 personen).

In de praktijk komt het erop neer dat ik eerst met u een afspraak maak om een menu met u af te spreken. Ik bekijk dan meestal ook de toekomstige werkplek, zodat ik mij een voorstelling van de keuken kan maken.
Ik stel geen bijzondere eisen aan een keuken, het is meer ter oriëntatie welke materialen ik mee moet brengen.
U krijgt vervolgens een offerte met daarin datum, adres, aantal personen, tijdstip van aanvang van het diner en van mijn komst, uiteraard het menu en de besproken details, zoals dieetwensen, allergieën e.d.
Op de dag zelf kom ik meestal in het begin van de middag en begin met de voorbereidingen van het diner, het eigenlijke koken. Voordat uw gasten arriveren, wordt in overleg met u de tafel gedekt met servies, glaswerk en bestek van La Bonne Bouche.
Na een eventueel aperitief kom ik u en uw gasten uitnodigen om aan tafel te gaan.
Ik serveer elke gang uit en vertel wat de gerechten inhouden. Ik doe dit in traditionele kokskleding (mét koksmuts).
U kunt rustig aan tafel zitten en hoeft zich niet te bekommeren over ‘de keuken’.
Na de laatste gang ruim ik de keuken op en laat alles weer netjes achter.

Bovenstaande omschrijving is zoals het in de meeste gevallen gebeurt, maar uiteraard kan ik bijna alles aan uw wensen aanpassen. Bijna alles, want de voorwaarde is wel dat ik het diner (of lunch, souper of andere maaltijd) op de locatie zelf bereid.
Ik ben geen standaard cateraar die maaltijden, buffetten e.d. aan huis bezorgt.
Hierdoor bent u gegarandeerd van verse producten en ik van telkens nieuwe uitdagingen.

Prijzen :
Diners van 4 tot en met 12 personen : vanaf € 59,50 per persoon.
Dit bedrag is exclusief drank en tafellinnen.
Voorbeeldmenu’s stuur ik u graag op aanvraag toe, deze wisselen een paar keer per seizoen en staan dus niet vast op deze site.