Voorbeeld Menu 1
Torentje van gegrillde aubergine, tomatenpesto,
filodeeg en gegratineerde geitenkaas
op een bedje van rucola met een honingbalsamicodressing
. . .
Rode paprikasoep met saffraanroom
. . .
Kalfsfilet in eigen jus, geparfumeerd met truffel,
geserveerd met eendenleverkrullen
. . .
Kersenbavarois met kriekensaus en
gemarineerde sinaasappel
.
Voorbeeld menu 2
Salade met asperges, sinaasappel, rucola, Hollandse garnaaltjes met een zachtromige dressing
. . .
Aspergebouillon met quenelles van gerookte kip
. . .
Aspergerisotto met zalm en heilbot
. . .
Kalfsmedaillons met asperges en morielje-madeira-sau
. . .
Aspergebavarois met asperge-likeur
.
Voorbeeld menu 3
Tonijncapaccio met salade van komkommer en taugé
. . .
Oosterse bouillon met kip en oesterzwammen
. . .
Met honing gelakte eendenborst op gewokte groente
. . .
Kokosnoot- en mangosorbet met rode vruchtensaus
.
Voorbeeld menu 4
Mousse van eendenlever en port, geserveerd met appelgelei
. . .
Gegratineerd schelpje met zeevruchten en saffraansaus
. . .
Tongrolletjes met Hollandse garnalen en Beurre Blanc-saus,
lentegroente en aardappelmousseline
. . .
Grand Dessert
.