Menuvoorbeelden

Voorbeeld Menu 1

Torentje van gegrillde aubergine, tomatenpesto,
filodeeg en gegratineerde geitenkaas
op een bedje van rucola met een honingbalsamicodressing

. . .

Rode paprikasoep met saffraanroom

. . .

Kalfsfilet in eigen jus, geparfumeerd met truffel,
geserveerd met eendenleverkrullen

. . .

Kersenbavarois met kriekensaus en
gemarineerde sinaasappel

.

Voorbeeld menu 2

Salade met asperges, sinaasappel, rucola, Hollandse garnaaltjes met een zachtromige dressing

. . .

Aspergebouillon met quenelles van gerookte kip

. . .

Aspergerisotto met zalm en heilbot

. . .

Kalfsmedaillons met asperges en morielje-madeira-sau

. . .

Aspergebavarois met asperge-likeur
.

Voorbeeld menu 3

Tonijncapaccio met salade van komkommer en taugé
. . .

Oosterse bouillon met kip en oesterzwammen

. . .

Met honing gelakte eendenborst op gewokte groente

. . .

Kokosnoot- en mangosorbet met rode vruchtensaus
.

Voorbeeld menu 4

Mousse van eendenlever en port, geserveerd met appelgelei

. . .

Gegratineerd schelpje met zeevruchten en saffraansaus

. . .

Tongrolletjes met Hollandse garnalen en Beurre Blanc-saus,
lentegroente en aardappelmousseline

. . .

Grand Dessert
.